Dárek z pravé lásky | Recenze

By Booklover Niky - prosince 11, 2016

Dárek z pravé lásky: 12 zimních políbení
Ahoj milí čtenáři! Dnes jsem se rozhodla pro vás připravit mou první recenzi a to konkrétně na knihu Dárek z pravé lásky. Doufám, že si užíváte již 3. adventní neděli, a že vás můj článek naladí na tu správnou vánoční atmosféru.









Dárek z pravé lásky (380 str.) - Holly Blacková, Ally Carterová, Matt de la Pena, Gayle Formanová, Jenny Hanová, David Levithan, Kelly Linková, Myra McEntireová, Stephanie Perkinsová, Rainbow Rowellová, Laini Taylorová, Kiersten Whiteová


V knize Dárek z pravé lásky naleznete 12 zimních povídek od 12 autorů YA literatury. Příběhy jsou originální a myslím si, že každý si v knize najde to své, ať už je to fantasy plné elfů od Jeny Hanové nebo silvestrovská romance od Rainbow Rowellové. Mě osobně se nejvíce líbily povídky: O půlnocích (Rainbow Rowellová), Najdeš mě podle polárky (Jenny Hanová), To je Yulský zázrak, Charlie Browne (Stephanie Perkinsová), Cos to sakra provedla, Sophie Rothová? (Gayle Formanová), Vítejte ve Vánocích, CA (Kiersten Whiteová). Ostatní povídky se mi také líbily, i když některé už méně. Celkový dojem na tuto knihu je velmi dobrý. Jelikož 1. povídka byla od již zmiňované R. Rowellové, vánoční nálada mne neminula. Kniha se mi velmi líbila a hodnotím ji 4/5.
Booklover Niky

  • Share:

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Sice by nebylo na škodu se rozepsat, ale vím, že se to u povídkových knih dělá hůř. Moc se mi tvůj blog líbí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za tvůj názor👍 Příští recenze by měla být delší👌

      Vymazat