Harry Potter TAG | Deník Potterheada

By Booklover Niky - března 03, 2017

Výsledek obrázku pro harry potter tumblrAhoj milí čtenáři! Dnes jsem si pro vás připravila Harry Potter TAG.

Harry Potter od J. K. Rowlingové je moje nejoblíbenější knižní série, kterou jsem četla již 2x plus Kámen mudrců i v originále.

Doufám, že si to přečtou nějací Potterheadi!


Tvoje oblíbená kniha? Na tuto otázku asi neodpovím. Pro mě je HP jednotná série a nemohu vyzdvihovat pouze jeden díl.

Tvůj oblíbený film? Zase vás asi zklamu, ale nemohu vybrat pouze jeden. Všechny jsou nádherné. Spíš mám oblíbené části a scénky. 

Nejméně oblíbená kniha? Nemohu říct, ale jestli mám vybrat jednu knihu tak Harry Potter a prokleté dítě. Mně se kniha líbila, ale na předchozí díly nemá.
Výsledek obrázku pro harry potter knihy


Oblíbená postava? HERMIONA GRANGEROVÁ!!! Na 100% je to Hermiona. Miluju její knižní, ale i filmové zpracování, kterého se Emma Watson chopila skvěle.

Nejméně oblíbená postava? Těžké vybrat si mezi Umridgeovou a Voldemortem.

V jaké koleji bys chtěla být? Podle pottermore.com jsem v Nebelvíru, za což jsem ráda a myslím si, že to odpovídá. Některými vlastnostmi však zapadám i do Havraspáru. 
Výsledek obrázku pro harry potter knihy

Většinu otázek mám z blogu azeretsbooks.blogspot.cz . Pokud jste Terky blog ještě nenavštívili rychle to napravte, protože její články jsou super!

Booklover Niky









  • Share:

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Jeej,taková menší reklama..😁 Skvělý článek 🌹😍

    OdpovědětVymazat
  2. Oproti knihám teda ty filmy moc nemusím. Jako třeba Vězeň z Azkabanu je fajn, ale když si vezmu, co obsahuje databáze knih Harryho Pottera, tak je to prostě trochu jinde. Ale já mám podobný problém obecně s filmy a filmovými zpracování knih. Třeba takové Hry o Trůny jsem viděl snad jen dvě série a pak jsem se o to nemohl dívat.

    OdpovědětVymazat