Letní dny a noci | Recenze

By Booklover Niky - srpna 21, 2017

Výsledek obrázku pro letni dny a noci Ahoj dnes tu pro vás mám mini recenzi na tuto letní novinku, Letní dny a noci. Jedná se o povídkovou knihu s 12 příběhy, kterou sestavila Stephanie Perkinsová (sestavila také Dárek z pravé lásky - na to jsem také napsala krátkou recenzi)
















Letní dny a noci (407 str.) - Leigh Bardugová, Nina Lacourová, Libba Brayová, Francesca Lia Blocková, Stephanie Perkinsová, Tim Federle, Veronica Rothová, Jon Skovron, Brandy Colbertová, Cassandra Clareová, Jennifer E. Smithová, Lev Grossman

12 prázdninových políbení.

Výsledek obrázku pro summer days and summer nights

Možná za to můžou ty dlouhé a líné dny, nebo je to možná to teplo, co lidi dohání k šílenství. Ať tak či tak, léto je tím správným časem na lásku. 

Letní dny a noci vám přináší 12 kouzelných prázdninových políbení od těch nejznámějších young adult autorů. Vytáhněte svou plážovou stoličku a nasaďte si sluneční brýle, máte před sebou dvanáct příběhů, ze kterých sálá letní nálada a do kterých se zamilujete.

V knize naleznete, stejně jako v Dárku z pravé lásky, 12 povídek, které na sebe nijak nenavazují. Příběhy jsou romantické, některé ale i fantasy či lehce hororové. Všechny příběhy mají něco do sebe, i když se mi některé líbily méně. Mně osobně se líbily příběhy Hlava, šupiny, jazyk, ocas (Leigh BARDUGOVÁ) - fantasy příběh o vodní příšeře, Konec lásky (Nina LACOUROVÁ) - stany a 2 zamilované holky, Za devadesát minut zabočte na sever (Stephanie PERKINSOVÁ) - 2 ex, co se k sobě vrátí, Suvenýry (Tim FEDERLE) - gay a jeho brigáda, Setrvačnost (Veronica ROTHOVÁ) - zamilovaný příběh s písničkou, Zbrusu nová atrakce (Cassandra CLAREOVÁ) - lunapark a jeho tajemství, Mapa perfektních maličkostí (Lev GROSSMAN) - zásek v čase. Zbylé příběhy se mi také líbily, ale ne tolik. Knihu mohu doporučit a hodnotím ji 4/5.

Booklover Niky















  • Share:

You Might Also Like

0 komentářů